Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Skov - BULLAR 8.00
Zweedse balletjes
Skov - FISK 10.00
Krokante visreepjes - tartaarsaus
Skov - LOUNGE 14.00
Superano - beenham - wildpaté met uienconfijt salami met venkel - Oud Brugge
Nacho's 6.00
Crème avocado - Cheddar - tomaat
Steamed buns (3st) 10.00
Buikspek - rammenas - barbecue saus

Let's share

Hoofdgerechten

Belgisch kalfsvlees 28.00
Jonge wortel - gelakte raapjes - cevenne ui - jus met Tank 7 - pomme anna
Vol au vent op onze manier 24.00
Hoevekip - krokant kippenvel - verse mousseline
Onglet van rund 25.00
Rode wijnsaus - crème van sjalot - slaatje
Holstein rund (Entrecote dry ages by De Laet) 34.00
Béarnaise - slaatje
Stoofpotje van varkenswangetjes 21.00
Witloofslaatje
Steak tartaar klassiek 22.00
Handgesneden - Piëmontees ras
Paling in 't groen 32.00
Linguini met kortgebakken zwaardvis 26.00
Paksoi - groene asperges - vadouvan
Tarbot 30.00
Gebrande pompoen - groene kruiden - sojabonen - espuma van aardappel
Schartong 27.00
Duxelle van champignons - witloof - crème van pastinaak - puree van polderaardappel
Ravioli met geroosterde pompoen 24.00
Hazelnoot - gerookte boter - burrata
Oosterse salade 23.00
Gemarineerde rundsreepjes - soyascheuten - koriander - chili
Ceasar salade 20.00
Kip - dressing met ansjovis - parmezaanse kaas - croutons
Salade met gebrande geitenkaas & spekjes 21.00
Luikse siroop - peer

Let's share
Let's share

Voorgerechten

Skov - TASTE                                                                                          19.00/pp
(variatie van 4 kleine voorgerechtjes - keuze van de chef)

Carpaccio van sint-jacobsvruchten 18.00
Gerookte paling - radijs - beukenzwam
Ravioli met geroosterde pompoen 16.00
Hazelnoot - gerookte boter - burrata
Smördeg 15.00
Bladerdeeg - zwarte pens - abrikoos - mosterd
Sashimi van zwaardvis 17.00
Ponzu - rammenas - wakame
Kroketje van varkenswang 15.00
Rode biet - yoghurt - gepekelde sjalot
Tunnbröd met Noorse zalm 15.00
Dille - tzatziki - komkommer
Gerijpte carpaccio 16.00
Tapenade van rucola - pijnboompit
Tartaar van Piëmontees rundsvlees 18.00
Parmezaanse kaas - gepofte tomaat - truffel
Witloof-pastinaaksoep 7.50
Crème van kastanjes
Garnaalkroketten 15.00
Glutenvrije garnaalkroketten 15.00
Let's share

Kindergerechten

Rundsburger met frietjes 12.00
Krokante visreepjes met tartaarsaus & frietjes 12.00
Pasta met balletjes 12.00
Kindersteak met slaatje en frietjes 14.00

Dessert

Dame blanche 11.00
Huisgedraaid ijs met verse vanille - chocolade van Callebaut
Panna cotta met witte chocolade 10.00
Limoengras - gepofte rijst - jalapeno
Crêpe suzette klassiek 12.00
Sinaasappel - cointreau - vanille ijs
Kaasplank door kaasmeesters Callebaut 15.00
Chutney - notenbrood
Skov's baerpai 10.00
Bosvruchten - yoghurt - kirsch - brownie
Cappuccino 10.00
Mousse van koffie & vanille - chocolade crumble - schuim van witte chocolade
Crème brûlée 9.00