Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

(vanaf 20u30)

SERRANOHAM 10.00
FISK 12.00
KROKANTE VISREEPJES - TARTAARSAUS
BULLAR 10.00
GELAKTE BALLETJES
NACHO'S 8.00
ZURE ROOM - GUACAMOLE - GEMARINEERDE TOMAAT

Let's share

Hoofdgerechten

KALFSRUG 28.00
RAAPJES - POMMES PONT NEUF - CEVENNE UI - JUS VAN KARMELIET
SKREI 28.00
KNOLSELDER - SPINAZIE - SAVORA MOSTERD
PALING IN'T GROEN 32.00
KALFSLAPJE MILANESE 28.00
LINGUINE - GEPOFTE TOMAAT - PARMEZAAN
ENTRECÔTE BLACK AGNUS DRY AGED 39.00
BÉARNAISE - KROPSLA - FRIETJES
ONGLET VAN RUND 25.00
BLEU GEBAKKEN - RODE WIJNSAUS - SLAATJE - SJALOT - FRIETJES
VOL AU VENT OP ONZE MANIER 23.00
HOEVEKIP - BLADERDEEG - VERSE MOUSSELINE - SLAATJE
STOOFPOTJE VAN VARKENSWANGETJES 22.00
KROPSLA - FRIETJES
STEAK TARTAAR KLASSIEK 24.00
HANDGESNEDEN - PIËMONTEES RAS - FRIETJES
SKOV-BURGER 22.00
BRIOCHE - PULLED PORK - TOMAAT - SLA - RANCH DRESSING
CANNELLONI 23.00
GEGRILDE GROENTEN - ARRABBIATA - PIJNBOOMPITTEN - MANCHEGO
OOSTERSE SALADE 23.00
GEMARINEERDE RUNDSREEPJES - SOYASCHEUTEN - KORIANDER - CHILLI
SALADE MET GEBRANDE GEITENKAAS 21.00
LUIKSE SIROOP - SPEK - PEER

Kindergerechten

RUNDSBURGER 14.00
KIDSSTEAK 14.00
KROKANTE VIS MET TARTAAR 14.00
PASTA MET BALLETJES 14.00

Let's share

Voorgerechten

SKOV - TASTE                                                                                          19.00/pp
VARIATIE VAN 4 KLEINE VOORGERECHTJES (KEUZE VAN DE CHEF)

VARKENSWANG 16.00
AARDAPPEL ESPUMA - MOSTERD - MIMOLETTE KAAS
CARPACCIO VAN ZEEBAARS 18.00
AVRUGA - CITRUS - AVOCADO
TOAST CHAMPIGNON 16.00
HAZELNOOT - GEROOKTE EEND
TARTAAR VAN COQUILLES 16.00
MAYO VAN GEROOKTE MAKREEL - MERENGUE VAN VENKEL
KALFSKOP 16.00
ZOETZURE GROENTEN - MOSTERD - ROGGEBROOD
RUNDSCARPACCIO 19.00
GEPOFTE TOMAAT - PESTO - PARMEZAAN
GARNAALKROKETTEN (EVT. GLUTENVRIJ) 16.00
Let's share

Dessert

DAME BLANCHE 12.00
HUISGEDRAAID IJS MET VERSE VANILLE - BELGISCHE CHOCOLADE
TAARTJE VAN CRÈME BRÛLÉE EN WITTE CHOCOLADE 12.00
BAILEYS - KOFFIE
MASCARPONE 12.00
FRAMBOOS - SPONGECAKE VAN MUNT - LIMOEN MERENGUE
FRANGIPANE 12.00
ANANASBEIGNET - YOGHURT - CHILLI
TIRAMISU 12.00
WITTE CHOCOLADE - AMANDEL - MOKKA
KAASSELECTIE DOOR AFFINEUR CALLEBAUT 16.00
CHUTNEY - NOTENBROOD

Let's share