Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Hoofdgerechten

Eend 36.00
rode biet - pommes dauphines - boerenkool
Griet 32.00
spitskool - savora - eryngii - polenta
Ribeye Holstein dry aged 36.00
slahart - jus natuur of bearnaise - frietjes
Steak tartaar 27.00
slahart - frietjes
Stoofpotje van varkenswangen 27.00
kwak - witlof - frietjes
Ravioli (veggie) 28.00
pompoen - feta - macadamia
Penne 29.00
guanciale - shiitake - truffel
Gebakken paling 34.00
amandel - sjalot - frietjes

Dessert

Chocolade 12.00
passievrucht - mango
Tiramisu 11.00
'skov style'
Huisgedraaid vanille ijs 12.00
crumble / tuille / chocoladesaus
Crème brûlée 10.00
Kaasselectie door kaasmeester Callebaut 14.00

Voorgerechten

Tartaar van kalf 22.00
rammenas - postelein - avruga
Gerookte Oosterschelde paling 21.00
buikspek - wortel - miso
Coquilles 22.00
bloemkool - secreto 07 - hazelnoot
Carpaccio van gerookte Holsteinlende 18.00
rucola - tomaat - pesto
Gravad lax 18.00
rode biet - fregola
Garnaalkroketten (1st of 2st) 14.00 / 19.00
gebrande citroen - dragon - panko
Let's share

Kindergerechten

Krokante visreepjes 14.00
met tartaarsaus & frietjes
Rundsburger 14.00
met frietjes

Let's share