Restaurant

A la carte op maandag, donderdag, vrijdag, (zaterdag) & zondag.

Gedurende de zomerperiode - 2 juni tot 8 september - kan u op zaterdagavond, naast onze heerlijke Chef's menu  ook à la carte eten.

Let's share

Hoofdgerechten

Zeebaars 29.00
curry - schelpjes - prei
Gamba 29.00
M'hamsa couscous - rode pesto
Filet Pur 35.00
Ribeye Holstein 38.00
Presa Iberico 32.00
wortel - zwarte look - pomme dauphine
Steak tartaar 25.00
slahart - frietjes
Fregola Sarda 23.00
burrata - tomaat - pesto
Skov burger 25.00
Black Angus burger - pulled pork - cheddar - brioche - andalouse
Salade geitenkaas 23.00
(spek) - peer
Gebakken paling 34.00
sjalot - amandel - verse tartaar

Dessert

Cheesecake 12.00
mango - passievrucht - speculoos
Tiramisu 12.00
'skov style'
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble / tuille / chocoladesaus - OF - aardbeien / verveine
Sorbet Colonel 10.00
Crème brûlée 9.50

Voorgerechten

Gamba 19.00
M'hamsa couscous - rode pesto
Tataki van rund 19.00
soja - sinaas - wakamé
Gelakte shortrib 19.00
krokante ui - lente ui - pinda
Carpaccio van gerookte lende 20.00
rucola - tomaat - pesto
Vitello tonnato 18.00
Gravad lax 19.00
yoghurt - dille - avruga
Garnaalkroketten (1st of 2 st) 15.00 / 21.00
gebrande citroen - dragon
Let's share

Kindergerechten

Kindersteak 14.00
Krokante vis met tartaar 14.00

Let's share