Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Skov – BULLAR 8.00
Zweedse balletjes
Skov-FISK 10.00
Krokante visreepjes - tartaarsaus
Skov - LOUNGE 14.00
Pastrami - beenham - Coppa Iberico
salami met venkel - rillette - Oud Brugge
Nacho's 07.00
Crème avocado - cheddar - tomaat
Kroketjes van oude kaas en polenta 09.00
Mayonaise van peterselie

Let's share

Hoofdgerechten

Iberico Presa 29.00
Rosco ui - jonge spinazie - zoete aardappel -
gefermenteerde knoflook
Mechelse Koekoek 25.00
Compote van trostomaten - ratatouille - pomme anna
Onglet van rund 25.00
Rode wijnsaus - crème van sjalot - slaatje
Gebakken paling 31.00
Sjalot - amandel - tartaarsaus
Pasta Rigatone met gebakken zalmfilet 24.00
(kan ook zonder zalm = vegi)
Vadouvan - crème van courgette
Holstein Rund (Entrecote dry aged by De Laet) 34.00
Bearnaise - tomatenslaatje
Stoofpotje varkenswangetjes 20.00
Kwakbier - slaatje
Steak Tartaar Klassiek 22.00
Handgesneden Piëmontese ras
Griet op de graat 28.00
Andijvie - karnemelkstampers - grijze garnalen
Lotte 29.00
Paksoi - Beluga linzen - jus met curry - lente ui
Oosterse Salade 21.00
Gemarineerde rundsreepjes - sojascheut -
koriander - chili
Salade van variëteit tomaten en zoete aardappel 19.00
Pesto basilicum - macadamianoot - raz el hanout
Ceasar Salade 20.00
Kip - dressing met ansjovis -
parmezaanse kaas - croutons
Salade met gebrande geitenkaas en spekjes 21.00
Luikse siroop - peer

Dessert

Dame Blanche 10.00
Huisgedraaid ijs - verse chocolade van Callebout
Kleine dame blanche 7.00
Huisgedraaid ijs - verse chocolade van Callebout
Belgische aardbeien 10.00
Limoncello - ijzerkruid - amandelkrullen
Baba au Mescal 10.00
Gemarineerde nectarines met agave siroop -
platte kaas - ijs van gezouten karamel
Kaasplank door kaasmeesters Van Tricht 15.00
Chutney - notenbrood
Chocolade Brownie 10.00
Passievrucht - espuma van SAO Thomé chocolade
Tiramisu op onze manier 10.00
Mascarpone - witte chocolade - koffie
Crème Brûlée 8.00

Let's share

Voorgerechten

LET'S TASTE                                                                                          - 16.00/pp

(variatie van 4 kleine voorgerechtjes - keuze van de chef)

Vitello Tonato 16.00
kalf - tonijndressing - kappertjes
Noordzeekrab & koolrabi 17.00
komkommer - ponzu - algen
Coeur de boeuf tomaat 16.00
Gerijpte geitenkaas - ijspegel radijs - Thaise basilicum
Kroketje van ossenstaart 15.00
Gemarineerde rode ui - citroengras - waterkers
Makreel (licht gebrand) 16.00
Onder zoutkorst gegaarde rode biet -
mierikswortel - yoghurt - rode quinoa
Gravad Lax 15.00
Carpaccio van venkel - granite pompelmoes - mosterdzaad
Gerijpte carpaccio 16.00
Tapenade van rucola - pijnboompit
Oosterse mosseltjes 10.00
Kokosjus met curry - chili & koriander
(Glutenvrije)Garnaalkroketten 15.00
Let's share

Kindergerechten

Rundsburger met frietjes 12.00
Krokante visreepjes met tartaarsaus 12.00
Pasta met balletjes 12.00
Kindersteak met slaatje & frietjes 12.00

Let's share