Restaurant

Let's share

Hoofdgerechten

Lotte 29.50
spitskool - chorizo - puree - beurre blanc
Challans kip 28.50
shiitake - gratin - peterseliewortel - boerenkool - zwarte look
Gebakken paling 34.00
sjalot - amandel - verse tartaar
Steak 28.00
op houtskool gebakken - slaatje - bordelaise, bearnaise of pepersaus - frietjes
Filet pur 35.50
op houtskool gebakken - slaatje - bordelaise, bearnaise of pepersaus - frietjes
Ribeye Holstein 42.00
op houtskool gebakken - slaatje - bordelaise, bearnaise of pepersaus - frietjes
Steak tartaar 25.50
slahart - frietjes
SKOV-burger 25.00
Black Agnus burger - pulled pork - cheddar - brioche - andalouse
Risotto 28.00
boschampignon - geroosterde ajuin - boerenkool - peterseliewortel
Salade geitenkaas 25.50
spek - peer
Varkenswangen 26.50
Kwak - witloofslaatje - frietjes
Pappardelle 26.50
champignons - spek - truffel

Dessert

Tartelette 13.00
peer - chocolade - praline - amandel
Panna cotta van donkere chocolade 13.00
mandarijn - structuren van chocolade
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus
Café glacé 10.00
hazelnoot - karamel - chocolade
Crème brûlée 9.50
Kaasselectie door kaasmeester Callebaut 16.00

Voorgerechten

Ceviche van zeebaars 18.50
leche de tigre - red meat radijs
Paté en croute 17.50
vijgen - crème van geroosterde ui
Ravioli van ossenstaart 21.00
jus ven cepes - truffel - beukenzwam
Carpaccio van gerookte lende 22.00
rucola - tomaat - pesto
Gemarineerde zalm 18.50
dille - yoghurt - avruga
Rundskroket 19.50
rode ui - mosterd - frisée
Garnaalkroketten (1st of 2 st) 15.50 / 22.00
gebrande citroen - dragon - panko
Let's share

Kindergerechten

Kindersteak 15.00
Krokante vis met tartaar 15.00
Hamburger 15.00

Let's share