Restaurant

(op zaterdagavond enkel Chef's menu)

Let's share

Hoofdgerechten

Skrei 32.00
bisque - venkel - mossel - gekonfijte aardpeer
Rundsonglet 29.00
wortel - sjalot - pommes Anna - pickles
Ribeye Holstein dry aged 36.00
slahart - jus natuur of bearnaise - frietjes
Steak tartaar 27.00
slahart - frietjes
Stoofpotje van varkenswangen 27.00
kwak - witlof - frietjes
Risotto 28.00
butternut - walnoot - feta
Bouillabaisse 30.00
Fussilli 28.00
courgette - groene pesto - chorizo

Dessert

Panna cotta van mandarijn 12.00
witte chocolade - speculoos
Tiramisu 11.00
'skov style'
Huisgedraaid vanille ijs 12.00
crumble / tuille / chocoladesaus
Crème brûlée 10.00
Kaasselectie door kaasmeester Callebaut 14.00

Voorgerechten

Zeebaars 19.00
ponzu - lavas - groene appel - komkommer
Kroketje van ossenstaart 18.00
mosterd - knolselder
BBQ Duif 21.00
zilverui - aardpeer - hooi
Carpaccio van gerookte Holsteinlende 18.00
rucola - tomaat - pesto
Gravad lax 18.00
rode biet - fregola
Garnaalkroketten (1st of 2st) 14.00 / 19.00
gebrande citroen - dragon - panko
Let's share

Kindergerechten

Krokante visreepjes 14.00
met tartaarsaus & frietjes
Rundsburger 14.00
met frietjes

Let's share