Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Skov – BULLAR 8.00
Zweedse balletjes
Skov-FISK 10.00
Krokante visreepjes - tartaarsaus
Skov - LOUNGE 14.00
Coppa Iberico - pastrami - beenham -
salami met venkel - rillette - Oud Brugge
Nacho's 06.00
Crème avocado - cheddar - tomaat
Kroketjes van oude kaas en polenta 09.00
Mayonaise van peterselie
“Secreto 07” 20.00
7 weken gerijpt & gedroogd. Top van smaak

Let's share

Hoofdgerechten

Lamskroon 31.00
Aubergines - artisjok - mhamsa - raz el hanout
Hoevekip 25.00
Tuinbonen - asperges - krielaardappel -
lichte jus met vleugje Tripel Karmeliet
Onglet van rund 25.00
Rode wijnsaus - crème van sjalot - slaatje
Gebakken paling 31.00
Sjalot - amandel
Pappardelle 24.00
Pesto - asperges - tomaat
Holstein Rund (Entrecote dry aged by De Laet) 34.00
Bearnaise - aspergeslaatje
Stoofpotje varkenswangetjes 20.00
Kwakbier - slaatje
Steak Tartaar Klassiek 22.00
Handgesneden Piëmontese ras
Zeetong dugléré 31.00
Witte wijn - sjalot - tomaat - peterselie -
geprakte aardappel
Roodbaars 28.00
Romescosaus - crumble cashewnoten -
geroosterde venkel - geprakte aardappel
Pasta Funghi met spekjes 20.00
Salade Mhamsa 19.00
Asperges - tomaat - feta
Oosterse Salade 21.00
Gemarineerde rundsreepjes - sojascheut -
koriander - chili
Ceasar Salade 20.00
Kip - dressing met ansjovis - parmezaanse kaas -
croutons
Salade met gebrande geitenkaas en spekjes 21.00
Luikse siroop - peer

Dessert

Dame Blanche 11.00
Huisgedraaid ijs - verse chocolade van Callebout
Kleine dame blanche 7.00
Huisgedraaid ijs - verse chocolade van Callebout
Ananas 10.00
Panna cotta met Matcha thee - verveine - granité van limoen
Frangipane 10.00
Basilicum - duindoornbes - pistache
Kaasplank door kaasmeesters Van Tricht 15.00
Chutney - notenbrood
Chocolade Brownie 10.00
Passievrucht
Tiramisu op onze manier 11.00
Mascarpone - witte chocolade - koffie
Crème Brûlée 8.00

Let's share

Voorgerechten

LET'S TASTE                                                                                          - 16.00/pp

(variatie van 4 kleine voorgerechtjes - keuze van de chef)

Asperges op z’n Vlaams 16.00
Asperges 17.00
Oude kaas - spek - croutons - roomse kervel
Tataki van rund 16.00
Soja - rammenas - radijs
Gravad lax 17.00
Yoghurt - dille - komkommer
Burrata & tomaat 15.00
Variëteiten van tomaat
Gerijpte carpaccio 16.00
Tapenade van rucola - pijnboompit
Vitello tonato 17.00
Kalf - tonijndressing - kappertjes
Aspergesoep 9.00
Venkelolie - garnalen
Garnaalkroketten 15.00
Glutenvrije garnaalkroketten 15.00
Let's share

Kindergerechten

Rundsburger met frietjes 12.00
Krokante visreepjes met tartaarsaus 12.00
Pasta met balletjes 12.00
Kindersteak met slaatje & frietjes 12.00

Let's share