Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Skov - LOUNGE 14.00
Kopvlees - seranoham - porchetta - chorizo - Keiems bloempje
Skov - FISK 10.00
Krokante visreepjes - tartaarsaus
Souflaki (4st) 10.00
Tzaziki
Nacho's 6.00
Zure room - guacamole - gemarineerde tomaat
Nobashi garnalen 8.00
Kroketjes van varkenswangen 10.00
Dip van savora mosterd

Let's share

Hoofdgerechten

Holstein rund (Entrecote dry aged by De Laet) 34.00
Béarnaise - slaatje - frietjes
Sukade van rund 25.00
Tomatenboter - gepofte tomaten - slaatje - frietjes
Speenvarken 28.00
Bloemkool - wortel - aardappel rösti
Vol au vent op onze manier 24.00
Hoevekip - krokant kippenvel - verse mousseline
Stoofpotje van varkenswangetjes 21.00
Witloofslaatje - frietjes
Steak tartaar klassiek 22.00
Handgesneden - Piëmontees ras
Gebakken paling 32.00
Sjalot - amandel - tartaar
Pasta met zongedroogde tomaten 21.00
Burrata - rucola - zwarte olijven
Pieterman 28.00
Boerenkool - garnalen - bruine boter - puree
Lotte 30.00
Pancetta - gebrande spitskool - krielaardappelen
Ravioli 24.00
Ricotta - spinazie
Oosterse salade 23.00
Gemarineerde rundsreepjes - soyascheuten - koriander - chili
Ceasar salade 21.00
Kip - spek - ansjovis - parmezaanse kaas - croutons
Salade met gebrande geitenkaas & spekjes 21.00
Luikse siroop - spek - peer

Let's share
Let's share

Voorgerechten

Skov - TASTE                                                                                          19.00/pp
(variatie van 4 kleine voorgerechtjes - keuze van de chef)

Hoppescheuten 22.00
Ei - secreto 07 - zuurdesem
Kabeljauwwangen 16.00
Tomatenbouillon - chorizo
Ravioli 16.00
Ricotta - spinazie
Noordzeekrab 19.00
Granny Smith - venkel - mierikswortel
Vitello tonato 16.00
Kalf - tonijn - kappertjes
Tunnbröd met Noorse zalm 15.00
Dille - tzatziki - komkommer
Gerijpte carpaccio 16.00
Tapenade van rucola - pijnboompit
Aspergevelouté 7.50
Gerookte eend
Garnaalkroketten 15.00
Glutenvrije garnaalkroketten 15.00
Let's share

Kindergerechten

Rundsburger met frietjes 12.00
Krokante visreepjes met tartaarsaus & frietjes 12.00
Pasta met balletjes 12.00
Kindersteak met slaatje en frietjes 14.00

Dessert

Dame blanche 11.00
Huisgedraaid ijs met verse vanille - chocolade van Callebaut
Tarte tatin 10.00
Vanille ijs
Kaasplank door kaasmeesters Callebaut 15.00
Chutney - notenbrood
Chocolade brownie 10.00
Avocado - braambes
Cappuccino 10.00
Mousse van koffie & vanille - amandel - chocolade - witte chocolade
Crème brûlée 9.00