Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Vanaf 20u30 in de lounge

SERRANOHAM 10.00
FISK 12.00
krokante visreepjes - tartaarsaus
BULLAR 10.00
gelakte balletjes
NACHO'S 8.00
zure room - guacamole - gemarineerde tomaat

Let's share

Hoofdgerechten

EEND 30.00
structuren van rode biet - boerenkool - rösti
SCHELVIS 30.00
bimi - polenta - artisjok - savora
ONGLET 26.00
sjalot - knolselder - bordelaisesaus
PALING IN 'T GROEN 32.00
SKOV BURGER 25.00
Black Angus burger - pulled pork - cheddar - brioche - ranch dressing
ENTRECÔTE SIMMENTAL DRY AGED 34.00
béarnaise - kropsla - frietjes
STEAK TARTAAR 24.00
handgesneden - Piëmontees ras - frietjes
VOL AU VENT OP ONZE MANIER 25.00
salade - frietjes
RAVIOLI VAN GEITENKAAS & HONING 24.00
pijnboompitten - limoenolie
PASTA FUNGHI 22.00
boschampignons - spek
OOSTERSE SALADE 23.00
gemarineerde rundsreepjes - soyascheuten - koriander - chili
SALADE MET GEBRANDE GEITENKAAS 23.00
Luikse siroop - spek - peer

Kindergerechten

RUNDSBURGER 14.00
KIDSSTEAK 14.00
KROKANTE VIS MET TARTAAR 14.00
PASTA MET BALLETJES 14.00

Let's share

Voorgerechten

SKOV - TASTE                                                                                          17.00/pp
variatie van 3 kleine voorgerechtjes (keuze vd chef)

COQUILLES 19.00
zeekraal - béarnaise van krab - kafir
KALFSTARTAAR 17.00
pickles - knolselder - dragon
RAVIOLI VAN GEITENKAAS & HONING 17.00
pijnboompitten - limoenolie
GRAVAD LAX 16.00
rode pompelmoes - hangop - roggebrood
SECRETO 07 KROKETJES 21.00
oestermayonaise - zoetzure ui
GEROOKTE PALING 17.00
radijs - zure room - aardappel - avruga
RUNDSCARPACCIO 18.00
pesto - rucola - tomaat
GARNAALKROKETTEN (evt. glutenvrij) 18.00
dragonmayonaise - venkel
Let's share

Dessert

ANANAS 11.00
verveine - zwarte thee - witte chocolade
DAME BLANCHE 11.00
huisgedraaid ijs met verse vanille - Callebaut chocolade
BANAAN 11.00
chocolade - dulce de leche - gepofte rijst - tonka
TIRAMISU 11.00
mokka - witte chocolade - amandel
CRÈME BRÛLÉE 9.00

Let's share