Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Skov – BULLAR 8.00
Zweedse balletjes
Skov – APERO 16.00
Gelakt buikspek - nacho met crème van avocado -
chips lomo Iberico met parmezaanse kaas - smördeg met abrikoos
Skov - LOUNGE 14.00
Superano - Mortadella - Coppa -
rilette - Keiems bloempje - zilverui
Skov-FISK 10.00
Krokante visreepjes - tartaarsaus

Let's share

Hoofdgerechten

Duif 29.00
Spelt - grondwitloof - gebrande sjalot - chicorei
Parelhoen 25.00
Pastinaak - polenta - spruit - dragonjus
Onglet van rund 25.00
Slaatje natuur - Bearnaise
Paling in het groen 31.00
Penne met gegrilde courgette 24.00
Salsa verde - pecorino - erwt
Stoofpotje Rund 20.00
Kwakbier - slaatje
Steak Tartaar Klassiek 22.00
Kabeljauw 26.00
Kruidentapenade - erwt - paddestoelen
Tarbot 29.00
Gebakken bloemkool - grijze garnaal - zeekraal - mousseline
Risotto van Spelt 25.00
Bloemkool - hazelnoot - parmezaanse kaas - pastinaak
Vol-au-vent op onze manier 19.00
Hoevekip - paddestoelen - krokant kippenvel - mousseline
Oosterse Salade 21.00
Gemarineerde rundsreepjes - sojascheut -
koriander - chili
Caesar Salade 20.00
Kip - dressing met ansjovis - parmezaanse kaas -
croutons
Salade met gebrande geitenkaas en spekjes 21.00
Luikse siroop - peer

Dessert

Dame Blanche 10.00
Huisgedraaid ijs - verse chocolade van Callebout
Kleine dame blanche 7.00
Huisgedraaid ijs - verse chocolade van Callebout
Kaasplank 15.00
Door kaasmeesters Van Tricht
Chutney – notenbrood
Eclair 10.00
Granaatappel - hibiscus - citrus
Tiramisu op onze manier 11.00
Mascarpone - witte chocolade - koffie
Appel 10.00
Vanille - Honeycomb - specerijen
Chocolade Brownie 10.00
Passievrucht - espuma van SAO Thomé chocolade
Mandarijn 10.00
Speculoos - Cointreau Noir - yoghurt
Crème Brûlée 8.00

Let's share

Voorgerechten

Let's share Voorgerecht11.00/pp - 16.00/pp
(enkel in combinatie met een hoofdgerecht)

Tartaar van kalfsvlees 15.00
Oester - daikon - curry
Gravad Lax 15.00
Yoghurt - koriander
Ravioli van Noordzeekrab 15.00
Aardpeer - zeekraal
Gerijpte carpaccio 15.00
Tapenade van rucola - pijnboompit
Kwartel 15.00
Filet en gekonfijt boutje - peterseliewortel - zilverui - bouillon van cepes
Ganzenlever 18.00
Gojibessen - vijgencompote - granola
Garnaalkroketten 15.00
Glutenvrije garnaalkroketten 15.00
Let's share

Kindergerechten

Rundsburger met frietjes 12.00
Krokante kip met appelmoes 12.00
Pasta met balletjes 12.00
Kindersteak met slaatje & frietjes 12.00

Let's share