Restaurant

Let's share

Hoofdgerechten

Terrine van Lam 31.00
erwtjes / pommes Anna / rozemarijn / groene asperges
Roodbaars 29.00
groene asperges / tortellini / burrata / tomatenvinaigrette
Gebakken paling 35.00
sjalot - amandel - verse tartaar
Onglet 26.00
op houtskool gebakken - slaatje - bordelaise, bearnaise of pepersaus - frietjes
Filet pur 35.50
op houtskool gebakken - slaatje - bordelaise, bearnaise of pepersaus - frietjes
Ribeye Holstein 42.00
op houtskool gebakken - slaatje - bordelaise, bearnaise of pepersaus - frietjes
Steak tartaar 25.50
slahart - frietjes
SKOV-burger 25.00
Black Agnus burger - pulled pork - cheddar - brioche - andalouse
Gamba 26.00
Pasta al ragu 25.00
op Skov's wijze
Varkenswangen 26.50
Kwak - witloofslaatje - frietjes
Salade geitenkaas 24.50
Luikse siroop - peer - (met of zonder) gebakken spek
Salade fregola sarda 24,50
tomaat - burrata - rode pesto
Côte à l'os 2p: 41/pp - 3p: 32/pp

Dessert

Aardbei 11.00
witte chocolade - basilicum
Panna cotta van passievrucht 13.00
mango - passie vrucht - donkere chocolade - chili
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus
Café glacé 10.00
hazelnoot - karamel - chocolade
Crème brûlée 9.50
Huisgedraaid vanille ijs met verse aardbeien 13.00

Voorgerechten

Noordzeekrab 22.00
avocado / limoen
Shortrib 19.00
brioche / moserd
Vitello Tonato 19.50
gegrilde prei - mossel - groene olie - wei
Carpaccio van gerookte lende 22.00
rucola - tomaat - pesto
Gravad Lax 18.50
dille - yoghurt - avruga
Rundskroket 19.50
rode ui - mosterd - frisée
Garnaalkroketten (1st of 2 st) 15.50 / 22.00
gebrande citroen - dragon - panko
Let's share

Kindergerechten

Kindersteak 15.00
Krokante vis met tartaar 15.00
Hamburger 15.00

Let's share