Vanaf 20u30 in de lounge
SERRANOHAM
10.00
FISK
12.00
krokante visreepjes - tartaarsaus
BULLAR
10.00
gelakte balletjes
NACHO'S
8.00
zure room - guacamole - gemarineerde tomaat
EEND
30.00
structuren van rode biet - boerenkool - rösti
SCHELVIS
30.00
bimi - polenta - artisjok - savora
ONGLET
26.00
sjalot - knolselder - bordelaisesaus
PALING IN 'T GROEN
32.00
SKOV BURGER
25.00
Black Angus burger - pulled pork - cheddar - brioche - ranch dressing
ENTRECÔTE SIMMENTAL DRY AGED
34.00
béarnaise - kropsla - frietjes
STEAK TARTAAR
24.00
handgesneden - Piëmontees ras - frietjes
VOL AU VENT OP ONZE MANIER
25.00
salade - frietjes
RAVIOLI VAN GEITENKAAS & HONING
24.00
pijnboompitten - limoenolie
PASTA FUNGHI
22.00
boschampignons - spek
OOSTERSE SALADE
23.00
gemarineerde rundsreepjes - soyascheuten - koriander - chili
SALADE MET GEBRANDE GEITENKAAS
23.00
Luikse siroop - spek - peer
RUNDSBURGER
14.00
KIDSSTEAK
14.00
KROKANTE VIS MET TARTAAR
14.00
PASTA MET BALLETJES
14.00
SKOV - TASTE 17.00/pp
variatie van 3 kleine voorgerechtjes (keuze vd chef)
COQUILLES | 19.00 |
zeekraal - béarnaise van krab - kafir | |
KALFSTARTAAR | 17.00 |
pickles - knolselder - dragon | |
RAVIOLI VAN GEITENKAAS & HONING | 17.00 |
pijnboompitten - limoenolie | |
GRAVAD LAX | 16.00 |
rode pompelmoes - hangop - roggebrood | |
SECRETO 07 KROKETJES | 21.00 |
oestermayonaise - zoetzure ui | |
GEROOKTE PALING | 17.00 |
radijs - zure room - aardappel - avruga | |
RUNDSCARPACCIO | 18.00 |
pesto - rucola - tomaat | |
GARNAALKROKETTEN (evt. glutenvrij) | 18.00 |
dragonmayonaise - venkel |
ANANAS
11.00
verveine - zwarte thee - witte chocolade
DAME BLANCHE
11.00
huisgedraaid ijs met verse vanille - Callebaut chocolade
BANAAN
11.00
chocolade - dulce de leche - gepofte rijst - tonka
TIRAMISU
11.00
mokka - witte chocolade - amandel
CRÈME BRÛLÉE
9.00