Restaurant

A la carte op maandag, donderdag, vrijdag & zondag.

Zaterdagavond serveren we enkel ons Chef's Menu. 4 of 5 gangen zijn mogelijk.

Let's share

Hoofdgerechten

Kabeljauw 28.00
lamsoor - edamame - gekonfijte aardappel - jus gerookte boter
Gebakken paling 34.00
sjalot - amandel - verse tartaar
Filet Pur 35.00
Ribeye Holstein 38.00
Varkensribeye 29.00
roscoff ui - rösti - bimi
Steak tartaar 25.00
slahart - frietjes
Ravioli van pompoen 27.00
feta - bimi
Skov burger 25.00
Black Angus burger - pulled pork - cheddar - brioche - andalouse
Salade geitenkaas 23.00
(spek) - peer
Oosterse salade 24.00
gelakte kip - koriander - chili
Griet 36.00
garnaal - zeegroenten - mousseline - witbier - puree

Dessert

Tartelette 12.00
witte chocolade - framboos - matcha thee
Tiramisu 12.00
'skov style'
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus
Sorbet Colonel 10.00
Crème brûlée 9.50
Kaasselectie door kaasmeester Callebaut 15.00

Voorgerechten

Rundstartaar 19.00
rode biet - espuma foie gras
Gazpacho groene tomaat 17.00
zure room - gerookte makreel - lavas - appel
Griet 21.00
garnaal - zeegroenten - mousseline - witbier
Carpaccio van gerookte lende 20.00
rucola - tomaat - pesto
Vitello tonnato 18.00
Gravad lax 19.00
yoghurt - dille - avruga
Garnaalkroketten (1st of 2 st) 15.00 / 21.00
gebrande citroen - dragon
Let's share

Kindergerechten

Kindersteak 14.00
Krokante vis met tartaar 14.00
Hamburger 14.00

Let's share