Asperges op z'n Vlaams
22.00
Asperges
26.00
mousseline - gemarineerde zalm
Nobashi garnaal
14.00
panko - groene curry dip - limoen - 6st.
Shortrib
14.00
brioche - rode ui - 2st.
Rundskroketjes
15.00
mosterddip - mosterdzaad - rode ui - 6st.
Pinsa
16.00
tomaat - burrata - Thaïse basilicum
Gelakt buikspek
18.00
sisho - hoisin - sesam - 4st.
Vitello tonnato
22.00
tonijnsaus - traag gegaard kalf - kappertjes
Gravad lax
23.00
gemarineerde zalm - yoghurt - dille - flatbread
Paleta Iberico Cebo de Campo
23.00
80g. fijn gesneden Spaanse ham
Garnaalkroketten (1st. of 2st.)
15.00/22.00
dragon - dille - sucrine
Carpaccio van gerookte lende
22.00
balsamico - tomaat - pesto - grissini
Combinatie door de chef (3à5p.)
65.00
4 gerechtjes gekozen door de chef - informeer voor combinatie van de dag
Kindersteak
15.00
Krokante vis met tartaar
15.00
Hamburger
15.00
Gemarineerde aardbei
13.00
basilicum - witte chocolade
Huisgedraaid vanille ijs
13.00
crumble - tuille - chocoladesaus
Huisgedraaid vanille ijs
13.00
aardbei - crumble - verveine - slagroom
Panna cotta exotique
13.00
espuma van limoen - mango - passievrucht
Citroentaartje
13.00
zanddeeg - merengue - vanille
Crème brûlée
9.50
Proevertje vanille ijs
8.00
huisgedraaid bolletje ijs - crumble - tuille
Onglet
28.00
250g. - op houtskool gebakken - bleu/saignant sterk aanbevolen - slaatje - kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of gekonfijte aardappel
Filet Pur
39.00
220g. - Holstein - op houtskool gebakken - slaatje - kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of gekonfijte aardappel
Ribeye
42.00
350g. - dry aged Carima - op houtskool gebakken - slaatje - kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of gekonfijte aardappel
Lamskroon
38.00
primeurgroenten - pommes fondant - kruidenkorst
Steak tartaar
26.00
Piëmontees rund - kropsla - frietjes
SKOV burger 2.0.
25.00
Angus burger - porchetta - provolone - piccalilly
Vol au vent
28.00
hoevekip - velouté - bladerdeeg
Op vel gebakken zeebaars
34.00
tabouleh - tomaat - salsa verde
Gebakken paling
37.00
sjalot - amandel - verse tartaar - kropsla - frietjes
Gamba
33.00
fideuà - venkel - rode pesto
Ravioli van asperges
26.00
tomaat - balsamico - witte wijn
Pappardelle
28.00
primeurgroenten - 'nduja- pesto - burrata
Caesarsalde
26.00
gegrilde hoevekip - ansjovis dressing - romeinse sla - parmesan
Tuna 'poke style'
32.00
tonijn - sushi rijst - avocado - edamame - sesam
Spareribs (elke donderdagavond) | 24.00 |
kropsla - frietjes of gepofte aardappel met kruidenboter |