Restaurant

Proef de keuken van onze chef en geniet!

Let's share

Skov - BULLAR 8.00
Zweedse balletjes
Skov - FISK 10.00
Krokante visreepjes - tartaarsaus
Skov - LOUNGE 14.00
Superano - beenham - wildpaté met uienconfijt
salami met venkel - Oud Brugge
Nacho's 6.00
Crème avocado - Cheddar - tomaat
Kroketjes van ossenstaart 10.00
Dip van mosterd

Let's share

Hoofdgerechten

Eendenfilet 28.00
Peterseliewortel - rode biet - braambes - aardappelwafel
Fazant 29.00
Knolselder - kastanjes - spruiten - koolblad
Onglet van rund 25.00
Rode wijnsaus - crème van sjalot - slaatje
Paling in 't groen 32.00
Vegetarische aardappelwafeltjes 23.00
Rode biet - pompoenpit - peterseliewortel - hangop met spinazie
Pasta Pesto 23.00
Groene asperges - basilicumpesto - pecorino - chorizo
Holstein Rund (Entrecote dry aged by De Laet) 35.00
Béarnaise - tomatenslaatje
Stoofpotje Varkenswangetjes 20.00
Kwakbier - slaatje
Steak Tartaar Klassiek 22.00
Handgesneden - Piëmontees rundsvlees
Kabeljauw 28.00
Shiitake - spinazie - gele courgette - mousseline - geconfijte aardappel
Rode poon 28.00
Venkel - bouillabaise - groene asperges - schelpjes
Oosterse salade 22.00
Gemarineerde rundsreepjes - sojascheut - koriander - chili
Ceasar salade 20.00
Kip - dressing met ansjovis - parmezaanse kaas - croutons
Salade met gebrande geitenkaas en spekjes 21.00
Luikse siroop - peer

Let's share
Let's share

Voorgerechten

Skov - TASTE                                                                                          16.00/pp
(variatie van 4 kleine voorgerechtjes - keuze van de chef)

Sint-Jakobsvruchten 18.00
Butternut - dashi - secreto N°7
TACO met Pulled Lamsvlees 16.00
Tapenade van aubergine - raz el hanout - raita
Tataki van rund 15.00
Ponzu - spicy mango - pinda
Gamba's à la plancha 15.00
Ricard - venkelsalade - pistache
Ganzenlever 18.00
Kweepeer - chiogga biet - granola
Gravad Lax 16.00
Carpaccio van venkel - granite pompelmoes - mosterdzaad
Gerijpte carpaccio 17.00
Tapenade van rucola - pijnboompit
Smorrebrod 15.00
Haring - curry - komkommer - granaatappel
Knolseldersoep 7.00
Peterselie olie - amandel - zure room
Garnaalkroketten 15.00
Glutenvrije garnaalkroketten 15.00
Let's share

Kindergerechten

Rundsburger met frietjes 12.00
Krokante visreepjes met tartaarsaus 12.00
Pasta met balletjes 12.00
Kindersteak met slaatje en frietjes 12.00

Dessert

Kleine Dame Blanche 7.00
Dame Blanche 10.00
Huisgedraaid ijs met verse vanille - chocolade van Callebaut
Poire Belle Hélène 10.00
Praliné - jivara chocolade - krokante haver
Cheesecake 10.00
Mandarijn - speculaas - Cointreau
Kaasplank door kaasmeesters Callebaut 15.00
Chutney - notenbrood
Skov's Baerpai 10.00
Bosvruchten - yoghurt - kirsch - brownie
Crème brûlée 8.00
Cappuccino 10.00
Mousse van koffie & vanille - chocolade crumble - schuim van witte chocolade