Restaurant

A la carte op maandag, donderdag, vrijdag & zondag.

Zaterdagavond serveren we enkel ons Chef's Menu. 4 of 5 gangen zijn mogelijk.

Let's share

Hoofdgerechten

Gebakken paling 34.00
sjalot - amandel - verse tartaar
Steak 27.00
Filet Pur 35.50
Ribeye Holstein 42.00
Steak tartaar 25.00
slahart - frietjes
Risotto van rode biet 28.00
knolselder - feta - hazelnoot
SKOV-burger 25.00
Black Angus burger - pulled pork - cheddar - brioche - andalouse
Salade geitenkaas 24.50
(spek) - peer
Varkenswangen 26.00
kwak - witloofslaatje - frietjes
Papardelle 26.00
champignons - spek -truffel

Dessert

Savarin van chocolade 12.50
amarena kers - vanille - tuille
Citroentaartje 12.50
'skov style'
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus
Crème brûlée 9.50
Café glacé 10.00
Kaasselectie door kaasmeester Callebaut 15.00

Voorgerechten

Carpaccio van coquilles 19.00
bloemkool - gerookte paling - hazelnoot
Kalfstartaar 19.00
brioche - pickles - gepekelde groentjes
BBQ-duif 21.00
aardpeer - zilverui - gerookte jus
Carpaccio van gerookte lende 21.00
rucola - tomaat - pesto
Rundskroket 19.00
rode ui - mosterd - frisée
Kortgebakken zalm 19.00
wakame - ponzu - noedels - pinda
Garnaalkroketten (1st of 2 st) 15.00 / 21.00
gebrande citroen - dragon
Let's share

Kindergerechten

Kindersteak 15.00
Krokante vis met tartaar 15.00
Hamburger 15.00

Let's share