Restaurant

Starters

TO SHARE or NOT TO SHARE

Asperges op z'n Vlaams 22.00
Asperges 26.00
mousseline - gemarineerde zalm
Nobashi garnaal 14.00
panko - groene curry dip - limoen - 6st.
Shortrib 14.00
brioche - rode ui - 2st.
Rundskroketjes 15.00
mosterddip - mosterdzaad - rode ui - 6st.
Pinsa 16.00
tomaat - burrata - Thaïse basilicum
Gelakt buikspek 18.00
sisho - hoisin - sesam - 4st.
Vitello tonnato 22.00
tonijnsaus - traag gegaard kalf - kappertjes
Gravad lax 23.00
gemarineerde zalm - yoghurt - dille - flatbread
Paleta Iberico Cebo de Campo 23.00
80g. fijn gesneden Spaanse ham
Garnaalkroketten (1st. of 2st.) 15.00/22.00
dragon - dille - sucrine
Carpaccio van gerookte lende 22.00
balsamico - tomaat - pesto - grissini
Combinatie door de chef (3à5p.) 65.00
4 gerechtjes gekozen door de chef - informeer voor combinatie van de dag

Kindergerechten

Kindersteak 15.00
Krokante vis met tartaar 15.00
Hamburger 15.00

Let's share

Dessert

Gemarineerde aardbei 13.00
basilicum - witte chocolade
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
aardbei - crumble - verveine - slagroom
Panna cotta exotique 13.00
espuma van limoen - mango - passievrucht
Citroentaartje 13.00
zanddeeg - merengue - vanille
Crème brûlée 9.50
Proevertje vanille ijs 8.00
huisgedraaid bolletje ijs - crumble - tuille

Let's share

Hoofdgerechten

Onglet 28.00
250g. - op houtskool gebakken - bleu/saignant sterk aanbevolen - slaatje - kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of gekonfijte aardappel
Filet Pur 39.00
220g. - Holstein - op houtskool gebakken - slaatje - kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of gekonfijte aardappel
Ribeye 42.00
350g. - dry aged Carima - op houtskool gebakken - slaatje - kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of gekonfijte aardappel
Lamskroon 38.00
primeurgroenten - pommes fondant - kruidenkorst
Steak tartaar 26.00
Piëmontees rund - kropsla - frietjes
SKOV burger 2.0. 25.00
Angus burger - porchetta - provolone - piccalilly
Vol au vent 28.00
hoevekip - velouté - bladerdeeg
Op vel gebakken zeebaars 34.00
tabouleh - tomaat - salsa verde
Gebakken paling 37.00
sjalot - amandel - verse tartaar - kropsla - frietjes
Gamba 33.00
fideuà - venkel - rode pesto
Ravioli van asperges 26.00
tomaat - balsamico - witte wijn
Pappardelle 28.00
primeurgroenten - 'nduja- pesto - burrata
Caesarsalde 26.00
gegrilde hoevekip - ansjovis dressing - romeinse sla - parmesan
Tuna 'poke style' 32.00
tonijn - sushi rijst - avocado - edamame - sesam

Thursday specials

Spareribs (elke donderdagavond) 24.00
kropsla - frietjes of gepofte aardappel met kruidenboter