Restaurant

Starters

TO SHARE or NOT TO SHARE

Gyoza 14.00
kip - chili crisp - pijpajuin - 6st.
Tataki van rund 21.00
kimchi - soba-noedels - cassave
Mosselen to share 16.00
witte wijn - vadouvan - limoen
Charcuterie plank 26.00
brood - boter - verschillende soorten fijne charcuterie, informeer naar aanbod
Nobashi garnaal 14.00
panko - groene curry dip - limoen - 6st.
Rundskroketjes 15.00
mosterddip - mosterdzaad - rode ui - 6st.
Focaccia 16.00
tomaat - burrata - basilicum
Gelakt buikspek 16.00
sisho - hoisin - sesam - 4st.
Vitello tonnato 22.00
tonijnsaus - traag gegaard kalf - kappertjes
Gravad lax 21.00
gemarineerde zalm - yoghurt - dille - flatbread
Garnaalkroketten (1st. of 2st.) 15.00/22.00
dragon - dille - sucrine
Carpaccio van gerookte lende 22.00
balsamico - tomaat - pesto - grissini
Combinatie door de chef (3à5p.) 59.00
4 gerechtjes gekozen door de chef - informeer voor combinatie van de dag

Kindergerechten

Kindersteak 15.00
Krokante vis met tartaar 15.00
Hamburger 15.00

Let's share

Dessert

Frambozentaartje 13.00
vanille - zanddeeg
Café glacé 13.00
praline - hazelnoot - vanille ijs
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus
Panna cotta exotique 13.00
espuma van limoen - mango - passievrucht
Oliebollen to share 9.00
6st. - bloemsuiker - citroen
Crème brûlée 9.50
Proevertje vanille ijs 8.00
huisgedraaid bolletje ijs - crumble - tuille

Let's share

Hoofdgerechten

Mosselen natuur 29.00
Mosselen van de chef 32.00
witte wijn - vadouvan - limoen
Onglet 28.00
250g. - op houtskool gebakken - bleu/saignant sterk aanbevolen - kruidensla, gepofte tomaat & sjalot - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of kroketten
Filet pur 39.00
220g. - Holstein - op houtskool gebakken - kruidensla, gepofte tomaat & sjalot - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of kroketten
Ribeye 42.00
350g. - Dry aged Carima - op houtskool gebakken - kruidensla, gepofte tomaat & sjalot - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of kroketten
Côte à l'os 2p: 45.00pp / 3p: 38.00pp
1kg. - Discarlux dry aged - op houtskool gebakken - kruidensla, gepofte tomaat & sjalot - huisgedraaide kruidenboter, rode wijnsaus, bearnaise of pepersaus - frietjes of kroketten
Steak tartaar 26.00
Piëmontees rund - kropsla - frietjes
SKOV burger 25.00
Angus burger - pulled pork - cheddar - andalouse
Vol au vent 28.00
hoevekip - velouté - bladerdeeg
Zeetong 45.00
meunière - kruidensla - frietjes
Op vel gebakken zeebaars 34.00
tomaat - tortelloni - courgette - pesto
Gebakken paling 37.00
sjalot - amandel - verse tartaar - kropsla - frietjes
Tortelloni 26.00
zongedroogde tomaat - pesto - burrata - gegrilde courgette
Salade 'caprese' fregola 25.00
tomaat - burrata - Iberico ham - pesto - rucola
Thai tuna salad 29.00
kort gebakken tonijn - Chinese kool - avocado - edamame - sesam

Thursday specials

Spareribs (elke donderdagavond) 24.00
kropsla - frietjes