Restaurant

Starters

TO SHARE or NOT TO SHARE

Carpaccio van rund 22.00
remoulade van knolselder - walnoot - peterselie
Gravad lax 22.00
gemarineerde zalm - yoghurt - dille - flatbread
Gelakte balletjes 16.00
4 spiesjes - kimchi - rode ui
Gyoza's 18.00
chilli - ponzu - sesam - 6st.
Rundskroketjes 18.00
pickles dip - tijm - 6st.
Nobashi garnalen 15.00
panko - groene curry dip - dragon - 4st.
Zuurdesem 16.00
rilette van gerookte kip - microkruiden - 4st.
Flatbread 14.00
butternut pompoen - vadouvan - feta - gepekelde ui
Garnaalkroketten (1st. of 2st.) 15.00/23.00
dragon - dille - sucrine
Chef's combo (3à5p.) 59.00
4 gerechtjes gekozen door de chef - vraag naar aanbod.

Kindergerechten

Kindersteak 17.00
Krokante visreepjes 17.00
Hamburger 17.00

Let's share

Dessert

Savarin 13.00
praline - chocolade - vanille
Frambozentaartje 13.00
crème patisserie - framboos - zanddeeg
Huisgedraaid vanille ijs 13.00
crumble - tuille - chocoladesaus - slagroom
Oliebollen to share 9.00
6st. - bloemsuiker - citroen
Crème brûlée 9.50
Proevertje vanille ijs 8.00
huisgedraaid bolletje ijs - crumble - tuille

Let's share

Hoofdgerechten

Filet mignon - 250g. 32.00
Filet pur - 220g., Angus 39.50
Ribeye - 330g., Holstein 42.00
Al ons vlees wordt op houtskool gegrild in de Big Green Egg.
incl. frietjes, kroketten, puree of brood
incl. pepersaus, béarnaise of rode wijnsaus
incl. geroosterde pompoen & knolselder
Liever een slaatje in de plaats? Geef een seintje.
Wilde eend 36.00
ravioli van butternut - vijg - hazelnoot
SKOV-Burger 28.00
zuurdesem brioche - Porchetta - parmezaan - pesto
Steak tartaar 27.00
Piëmontees rund - kapper - augurk - salade
Stoofpotje van varkenswangen 28.00
kwak - witloofsalade
Kabeljauwhaasje 34.00
puree - spinazie - boschampignons - beurre blanc
Paling in't groen 39.00
spinazie - gebrande citroen
Pappardelle 28.00
knolselder - gebakken champignons - parmezaan
Salade met geitenkaas uit de oven 27.00
Ibérico ham - appel - roodloof - Luikse siroop
Oosterse tonijnsalade 32.00
tataki van tonijn - glasnoedels - oosterse groenten - ponzu

Let's share

SKOV'S BIG MAKE-OVER!

 

Binnenkort nemen we even tijd voor vernieuwing!

Skov is gesloten van 2 t.e.m. 11 november voor verbouwingen.
Op 12 november openen we opnieuw met:
- een nieuwe indeling
- een vernieuwde menukaart met vlotte toegankelijke gerechten
- een gloednieuwe wijnbar met meer wijnen per glas

Reserveer alvast je tafel en ontdek de nieuwe SKOV vanaf 12 november om 18u!