Elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.
Op feestdagen serveren we geen lunch.
2 gangen: € 33,00
3 gangen: € 39,00
13-14 november
Tartaar van rund - zuurdesem - mosterd
of
Garnaalkroket
- - -
Vol au vent - sla - frietjes
of
Ravioli van pompoen - geroosterde butternut - vadouvan - feta
- - -
Frambozentaartje - vanille ijs
17-21 november
Gamba's - fregola sarda - pesto
of
Rundskroket
- - -
Risotto - parelhoen - boschampignons - parmezaan
of
Vissersbord - geroosterde venkel - puree - witte wijnsaus
- - -
Tiramisu
24-28 november
Carpaccio van gerookte lende - remoulade van knolselder - walnoot
of
Garnaalkroket
- - -
Ragout van hert - pastinaak - amandelkroket
of
Roodbaarsfilet - prei - puree - vichyssoise
- - -
Appelcrumble - speculaas - vanille ijs