Lunch. Slow down.

- - -

Elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag
Op feestdagen serveren we geen lunch
2 gangen: € 33,00
3 gangen: € 39,00

- - -

17-21 november

Gamba's - fregola sarda - pesto
of
Rundskroket
- - -
Risotto - parelhoen - boschampignons - parmezaan
of
Vissersbord - geroosterde venkel - puree - witte wijnsaus
- - -
Tiramisu

24-28 november

Carpaccio van gerookte lende - remoulade van knolselder - walnoot
of
Garnaalkroket
- - -
Ragout van hert - pastinaak - amandelkroket
of
Roodbaarsfilet - prei - puree - vichyssoise
- - -
Appelcrumble - speculaas - vanille ijs

1-5 december

Ravioli van pompoen - mousseline - vadouvan
of
Garnaalkroket
- - -
Steak - witloof - pepersaus - kroketten
of
Schelvis - boschampignons - puree - witte wijnsaus
- - -
Wafel - chocolade - praline

8-12 december

Gravad lax - zure room - groene kruiden
of
Rundskroket
- - -
Pasta fungi - boschampignons - crumble van spek - pappardelle
of
Zeebaars - fideuà - venkelsalade
- - -
Sabayon - kriek - vanille ijs

15-19 december

Gyoza's - sriracha - Chinese kool
of
Garnaalkroket
- - -
Zwartpootkip - champignonsaus - kroketten
of
Zalmfilet - prei - witte wijnsaus - krielaardappel
- - -
Savarin - chocolade - bosvruchten

22-23 december

Lunch van de chef

29-30 december

Lunch van de chef