Elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.
Op feestdagen serveren we geen lunch.
2 gangen: € 32,00
3 gangen: € 39,00
30 april - 2 mei
Gemarineerde zalm - zure room - groene kruiden
of
Rundskroket
- - -
Vol au vent - hoevekip - sla - kroketten
of
Zalmfilet - fideuà - tomaat - groene asperges
- - -
Aardbei - vanille ijs - crème chantilly
5-9 mei
Tartaar van rund - balsamico - parmezaan - rucola
of
Garnaalkroket
- - -
Challans kip - asperges - gekonfijte aardappel - rode wijnjus
of
Zeebaars - puree - peulgroenten - witte wijnsaus
- - -
Tartelette - aardbei - vanille
12-16 mei
Asperges op z'n Vlaams
of
Garnaalkroket
- - -
Oosterse salade - rundsreepjes - paksoi - cassave
of
Roodbaars - fideuà - courgette - zongedroogde tomaat
- - -
Sabayon van kriek - vanille ijs
19-23 mei
Tartaar van zalm - dille - yoghurt - komkommer
of
Rundskroket
- - -
Filet mignon - gegrilde asperges - gekonfijte aardappel - choronsaus
of
Vissersbord - peulgroenten - puree - witte wijnsaus
- - -
Sorbet van aardbei - gemarineerde aardbei - basilicum
26-30 mei
Carpaccio van tomaat - burrata - pesto - bonta ham
of
Garnaalkroket
- - -
Tagliata van rund - balsamico - rucola - zongedroogde tomaat
of
Tortelloni - ricotta - spinazie - citroen
- - -
Citroentaartje