Elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.
2 gangen: € 32,00
3 gangen: € 39,00
19-26 april
Rundstartaar - parmesan - rucola - balsamico
of
Garnaalkroket
- - -
Rigatone - ragu - burrata - rucola
of
Op vel gebakken zalm - choronsaus - groene asperges
- - -
Crème brûlée
29 april - 3 mei
Ravioli van schaaldieren - basilicum - mousseline
of
Rundskroket
- - -
Parelhoen - asperges - dragon - aardappelkroket
of
Gamba - fideuà - venkel
- - -
Huisgedraaid vanille ijs - gemarineerde aardbeien
6-10 mei
BBQ kip - caesar - parmezaan
of
Garnaalkroket
- - -
Picanha - tomatenboter - groene asperge
of
Ravioli van asperge - catch of the day
- - -
Speculoos - witte chocolade - mascarpone
13-17 mei
Ceviche van zeebaars - avocado - radijs
of
Rundskroket
- - -
Asperges - Vlaamse wijze - krielaardappel - groene kruiden
of
Pladijs - meunière - sla - frietjes
- - -
Dame blanche
20-24 mei
Gelakt buikspek - kimchi - sesam
of
Garnaalkroket
- - -
Pappardelle - primeurgroenten - kort gebakken rund - pesto
of
Steak tartaar - kropsla - frietjes
- - -
Tartelette van aardbei - vanille - basilicum
27-31 mei
Tartaar van kalf - tonijn - kappertjes
of
Garnaalkroket
- - -
Varkensribeye - chimichurri - broccolini - erwt
of
Roodbaars - fideuà - venkel - tomaat
- - -
Sorbet van limoen - mango - passievrucht